top of page

BIERDEGUSTATIES VOOR PARTICULIEREN

Een degustatie aan huis is een ideale formule voor wie met een groep vrienden, kennissen of  familieleden een leuke avond wil beleven. De Queens of Hop komen bij jou thuis en bieden aan jouw groep (vanaf 8 personen) een volledige degustatie aan. Het enige waar je voor dient te zorgen is wat plaats in je koelkast en een tafel waar alle gasten kunnen aan plaatsnemen. In de zomer kunnen de tastings bij mooi weer ook buiten plaatsvinden. 

 

De degustatie wordt ingeleid met een woordje uitleg over bier. Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bier een interessant product? Hoe schenk en proef je bier? Wat zijn de verschillende types bier? Daarna wordt overgegaan tot het proeven. We verdeelden de verschillende types bier die er bestaan onder in 8 grote 'bierfamilies' en laten je van elke bierfamilie een bier proeven in kleine proefglaasjes. 

 

De proevertjes bevatten telkens ongeveer 10 à 12 cl bier; Dat wil zeggen dat wie nog naar huis moet rijden dat zeker nog kan, op voorwaarde dat je tot minstens een (half) uurtje na te tasting wacht om te vertrekken.

 

Eventueel kunnen we ook een formule aanbieden met 10 proevertjes; in dat geval worden er binnen 2 families twee bieren geserveerd in plaats van 1 bier. De prijs voor een tasting is afhankelijk van het aantal proevertjes (8 of 10) en van het aantal deelnemers (prijs per persoon met een minimum van 8 personen). Bijkomende opties bovenop de basisprijs zijn het behoud van het proefglaasje en/of een proefbordje met bijpassende kazen/hapjes. 

 

Interesse in een leuke, leerrijke en vooral lekkere avond? Zoek dan niet langer en contacteer ons. We bezorgen je met veel plezier een vrijblijvende offerte. Je kan ook een (cadeau)bon voor een thuisdegustatie kopen via onze webwinkel.     

Tip: hoe vroeger je ons contacteert, hoe meer kans je hebt dat we nog beschikbaar zijn. Wacht dus niet tot het laatste moment om een degustatie vast te leggen!

BIERDEGUSTATIES VOOR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN, ORGANISATIES, (HORECA)ZAKEN ENZ.

Een tasting met je vereniging, in je eigen zaak, als teambuilding voor je bedrijf, als relatiegeschenk naar je klanten toe of gewoon als leuke ontspanningsactiviteit binnen je organisatie? Ook dan ben je bij Queens of Hop aan het juiste adres. De Queens passen zich naargelang de grootte van de groep en de locatie moeiteloos aan. Jij bepaalt de locatie, of wij helpen mee zoeken naar de geschikte plaats.

 

De degustatie wordt ingeleid met een woordje uitleg over bier. Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bier een interessant product? Hoe schenk en proef je bier? Wat zijn de verschillende types bier? 

 

Daarna wordt overgegaan tot het proeven. We verdeelden de verschillende types bier die er bestaan onder in 8 grote 'bierfamilies' en laten je van elke bierfamilie een bier proeven in kleine proefglaasjes. 

 

De proevertjes bevatten telkens ongeveer 10 à 12 cl bier; Dat wil zeggen dat wie nog naar huis moet rijden dat zeker nog kan, op voorwaarde dat je tot minstens een (half) uurtje na te tasting wacht om te vertrekken.  

 

Eventueel kunnen we ook een formule aanbieden met 10 proevertjes; in dat geval worden er binnen 2 families twee bieren geserveerd in plaats van 1 bier. 

 

De prijs voor een tasting is afhankelijk van het aantal proevertjes (8 of 10) en van het aantal deelnemers (prijs per persoon met een minimum van 15 personen). Bijkomende opties bovenop de basisprijs zijn het behoud van het proefglaasje en/of een proefbordje met bijpassende kazen en/of hapjes.

Overtuigd? Contacteer ons gerust, we bezorgen je met veel plezier een vrijblijvende offerte.  

FORMULES OP MAAT

queens of hop strandhuis-250.jpg

Het motto is dan ook heel duidelijk: als het met bier te maken heeft, gaan we elke uitdaging met veel plezier aan! 

 

Een formule op maat kan bijvoorbeeld inhouden: een bierdiner, een kant en klare kaas- ­en bieravond voor je vereniging, een bezoek aan een artisanale brouwerij, een bierwandeling, een proevertjes-kroegentocht, een op jouw bedrijf afgestemde teambuilding waarin bier centraal staat, ... Je kan het zo gek niet bedenken of we vinden wel een leuke formule die helemaal naar je zin is en binnen je budget past! 

 

Ook voor horeca-zaken hebben wij een aantal interessante mogelijkheden: een bierkaart (helpen) opstellen, de bierkaart aanpassen aan de gerechten die op de kaart staan, de (mede-) organisatie van een culinaire avond, een degustatie in uw zaak, ... alles kan!  

bottom of page