Operatie PIAF

Na de vergadering van het Overlegcomité op 5 maart kregen we eindelijk wat meer perspectief richting versoepeling van de COVID-maatregelen, en kunnen we stilaan (maar voorzichtig) weer beginnen dromen van een 'normaler' leven. We mogen terug met maximum 10 personen buiten samenkomen, we kijken hoopvol uit naar een terrasje in de maand mei, en we krijgen stilaan de mogelijkheid om weer wat meer sociaal contact te hebben.

Om dat alles in goede banen te leiden start Queens of Hop vandaag met 'Operatie PIAF: Pakketten en Initiatieven in AFwachting van de horeca-heropstart'. De naam zegt het zelf: een geheel van grote en kleine bierpakketten en -initiatieven in afwachting van verdere versoepelingen en van de heropening van de horeca. Nog tot 1 mei zal je in de webshop allerlei bierpakketten kunnen bestellen om Edith Piaf-gewijs 'L'Apero' mee te doen en te genieten van 'Le brun et le blond'!

Het gaat o.m. om cadeauverpakkingen om niet met lege handen op die eerste picnic of BBQ bij vrienden toe te komen en een 8+1gratis-actie op alle outdoor bubbeltastings die geboekt worden tot en met eind april.

Er werden voor de gelegenheid ook enkele speciale boxen samengesteld die zullen worden aangeboden voor 4 tot 10 personen. Het gaat om de BBQ (Beer Box voor einde Quarantaine), met BBQ-recepten en foodpairings bij de bieren uit de box en de HOP (Horeca herOPstart), met enkele leuke bieren en suggesties voor bijhorende hapjes en tapas. Zo kunnen we de volgende weken 'La vie en rose' blijven zien!

Bestellingen worden gratis geleverd in alle gemeenten met een postcode startend met 80, 82, 83 of 84 of kunnen afgehaald worden in Oostende of Bredene. Verzending via Mondial Relay is eveneens mogelijk en kost 6 EUR per pakket (apart over te schrijven).